تاریخ انتشار
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ ساعت ۲۰:۵۸
کد مطلب : ۴۹۱۴۸۱
ادعای کرمی درباره رؤسای پیشین!

ماجرای جذب ۶۳ نیرو در دانشگاه یاسوج چیست؟ / بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج: ترمز استخدامی‌های بی‌ضابطه در زمان دکتر عریان کشیده شد و در این دوره نیز ادامه داشت / ۳ برادر با هم وارد دانشگاه شدند / یکی از افراد ۲۵ نفر از فامیل‌های درجه یک و دوی خود را وارد دانشگاه کرد

۲۶
۳
ماجرای جذب ۶۳ نیرو در دانشگاه یاسوج چیست؟ / بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج: ترمز استخدامی‌های بی‌ضابطه در زمان دکتر عریان کشیده شد و در این دوره نیز ادامه داشت / ۳ برادر با هم وارد دانشگاه شدند /  یکی از افراد ۲۵ نفر از فامیل‌های درجه یک و دوی خود را وارد دانشگاه کرد
کبنا ؛لیست از اسامی افرادی که در سال‌های گذشته در دانشگاه یاسوج به کار گرفته شده‌اند، در اختیار این پایگاه خبری قرار گرفته که  گفته می‌شود در به‌کارگیری این افراد تخلفاتی احتمالی صورت‌گرفته است که بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج دراین‌خصوص نظر دیگری دارد و می‌گوید: در این دوره هیچ‌کدام از اقوام و نزدیکان من به‌عنوان نیروی شرکتی استخدام نشده است.
به گزارش کبنا، ریاست دانشگاه یاسوج در دوران بهادر کرمی با حرف‌وحدیث‌های زیادی همراه بوده است. کرمی در چندین دوره تلاش داشت به‌عنوان رئیس دانشگاه منصوب شود. او در دوره ریاست‌جمهوری حسن روحانی در نقش فردی ظاهر شد که همسو با گفتمان رئیس‌جمهور است. اما در آن سال‌ها نتوانست ریاست دانشگاه را به دست بیاورد تا این‌که در دوره ریاست‌جمهوری مرحوم ابراهیم رئیسی در قامت یک اصول‌گرا ظاهر شد و ریاست دانشگاه را بر عهده گرفت. حالا نیز که دولت تغییر کرده به نظر می‌رسد باز هم سودای ماندن در سر دارد.
کرمی که ریاست دانشگاه برایش اهمیتی اساسی داشت آن‌قدر به معاونینش میدان داد که گفته می‌شد او رئیس اصلی نیست و یکی از معاونین ریاست دانشگاه را در سایه و عملاً بر عهده دارد. [البته کرمی این حرف‌ها را رد می‌کند.] با تیمی که کرمی چیده بود دانشگاه یاسوج برای دو سال وارد حواشی‌ای شد که نارضایتی را برای دانشجویان و به‌ویژه اعضای هیئت‌علمی را به دنبال داشت. حالا نیز گفته می‌شود کرمی با برخی تغییر و تحولات در پی آن است همچنان رئیس بماند. گفته می‌شود او شاید از برخی دوستانش بگذرد تا چند صباحی بیشتر بر مسند ریاست بماند. درحالی‌که معاون فرهنگی دانشگاه تودیع شده اما تاکنون کسی برای این جایگاه انتخاب نشده و یا شاید هم کسی حاضر نشده بر این جایگاه بنشیند. گویا گزینه‌های معاونت فرهنگی منتظرند ریاست دانشگاه تغییر کند. از سوی دیگر، معاون فرهنگی پیشین دانشگاه در همین دوره تبدیل وضعیت شده که رویه تبدیل وضعیتش نیز با ابهامات زیادی روبه‌روست.
هر چند مسائل بسیاری در مورد شیوه ریاست کرمی در دانشگاه یاسوج وجود دارد و بارها نیز در همین پایگاه خبری به آن پرداخته شده، اما در جدیدترین خبرها، اطلاعاتی به این پایگاه خبری رسیده که نشان می‌دهد تخلفاتی در روند جذب نیروها در طول دو سال گذشته رخ‌داده است.
اسامی افرادی که در سال‌های گذشته تحت عناوین مختلف در دانشگاه یاسوج مشغول به کار شده‌اند در دفتر کبنا نیوز موجود است.
لیست اسامی این افراد بیش از ۶۰ نفر است. حدود ۲۰ نفر از آن‌ها به‌صورت شرکتی در سال ۱۴۰۱ جذب شده‌اند. اما روشن نیست فرایند جذب آن‌ها به چه صورت بوده است. آیا فراخوان زده شده و از این افراد آزمونی گرفته شده یا خیر؟ هیچ‌کدام از رویه‌های جذب این افراد مشخص نیست. چنانچه فراخوانی منتشر شده و آزمونی برگزار شده، لازم است فراخوان در اختیار رسانه‌ها قرار گیرد.
از سوی دیگر، ۹ نفر از افراد این لیست ۶۳ نفری روزمزد بوده و قرار است شرکتی شوند. علاوه بر این، حدود ۲۰ نفر دیگر از این لیست، نیروی آشپزخانه هستند که گویا قرار است که حفاظت فیزیکی و حراست انتقال داده شوند که به نظر نمی‌رسد این رویه بر اساس ضوابط قانونی مرسوم باشد.
چند نفر دیگر از افراد این لیست جز آن‌هایی هستند که در سال ۱۳۹۴ اخراج شده بودند، اما حالا به کار بازگشته‌اند. روشن نیست فرایند بازگشت به کار آن‌ها چگونه بوده. اگر قانونی بوده لازم است در مورد آن شفاف‌سازی شود.
یکی دیگر از عجایب این لیست آن است که فردی که استخدام دانشگاه است و دانشگاه حقوقش را پرداخت می‌کند، اما بیمه‌اش توسط یک دستگاه اداری دیگر واریز می‌شود.
اسامی این افراد در دفتر کبنا نیوز موجود است و در صورت لزوم در اختیار دستگاه‌های نظارتی نیز قرار می‌گیرد. یکی از نکات جالب‌توجه در جریان این به‌کارگیری نیروها آن است که گفته می‌شود این اتفاقات توسط یکی از معاونین دانشگاه صورت‌گرفته که در آینده بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
گفتنی است اطلاعات بیشتری در مورد شیوه جذب نیرو در دانشگاه یاسوج موجود است که در روزهای آینده با جزئیات بیشتری منتشر خواهد شد.
بهادر کرمی رئیس دانشگاه یاسوج در گفت‌وگو با کبنا نیوز دراین‌خصوص گفت: از سال ۱۴۰۲ تاکنون اجازه به‌کارگیری نیروی شرکتی نداشتیم، اگر نیروی حجمی شرکتی گرفته شده باشد مربوط به سال ۱۴۰۱ است و این نیروها تحت پوشش شرکت هستند و به‌صورت مستقیم ربطی به دانشگاه نداشت. 
کرمی گفت: ۱۳ نفر از سال ۹۵ اخراج کرده بودند که از ۳ سال تا ۱۵ سال خدمت بودند، سال ۱۴۰۰ بنده به اینها گفتم برگردید، سال ۱۴۰۱، ۶ نفر از این افراد برگشتند. 
وی افزود: خدمات، سلف، فضای سبز، همگی در اختیار شرکت دار است و در حوزه کار ما نیست.
وی بیان کرد: ما هیچ‌گونه نامه و مکاتبه‌ای درباره شرکت نداریم و هیچ دخالتی نداریم و فقط مدیر امور عمومی با شرکت دار در تماس است، 
کرمی خاطرنشان کرد: بنده هیچ فامیلی در دانشگاه یاسوج ندارم، در زمان دکتر عریان آزمونی برگزار شد که فردی به نام وحید کرمی استخدام شد که تشابه اسمی با فرزند بنده دارد که فرزند بنده اصلاً در ایران نیست، تا جایی که اطلاع دارم هیچ نسبت فامیلی با معاونان هم نداریم.
وی تصریح کرد: از روزی که این دانشگاه در بویراحمد تأسیس شد، از زمان دکتر عسگری هر کسی هر فامیلش را به دانشگاه آورد، مثلاً ۳ برادر با هم وارد دانشگاه شدند، مثلاً یکی از افراد ۲۵ نفر از فامیل‌های درجه یک و دوی خود را وارد دانشگاه کرد، یکی از رؤسای دانشگاه‌ا خواهرزاده‌اش را آورد، یکی دیگر از رؤسای دانشگاه‌ دخترخواهر و پسرعمویش را سر کار آورد، متأسفانه این موضوع تا زمان دکتر عریان وجود داشت و در زمان دکتر عریان ترمز این کار کشیده شد، و در زمان ما هم این موضوع وجود نداشت.
وی گفت: سال ۱۴۰۱ تمام نیروهای خدماتی که دکتر عریان آنها را اخراج کرده بود برگشتند، دانشگاه نفت و گاز گچساران نیاز به انتظامات داشت و افرادی با گزینش آوردند. 
رئیس دانشگاه یاسوج اظهار کرد: سال ۱۴۰۱ شرکت دار را موظف کردیم که از طریق فراخوان اقدام کند و افراد گزینش شوند. غالباً افرادی که در سال ۱۴۰۱ بکار گرفته شدند از خانواده‌های شاهد و ایثارگر بوده‌اند. 
وی افزود: بنابراین به‌کارگیری و استخدام کمی در این سه سال داشتیم و بیشتر بازگشت به کار بوده است، افرادی که ۱۵ سال سرکار بودند و اخراج شده بودند، برگردانده شدند.
 این گزارش نافی خدمات مسئولان دانشگاه یاسوج نیست و کبنا نیوز بدون هرگونه سوءنیتی و پیش‌داوری و صرفاً در راستای اطلاع‌رسانی و شفاف‌سازی آن را منتشر کرده و آمادگی درج جوابیه مسئولین دانشگاه یاسوج را دارد.


نام شما

آدرس ايميل شما

پیام نور چ خبر؟
Iran, Islamic Republic of
کرمی دوس داره وزوش میرسه .به شما چه؟
معما
Netherlands
نکنه دانشگاه دیگری کار میکنی از پارسال که بحث حجاب پیش امد دوسری و هر سری چند نفر جذب کردی ؟ سری اول زمستان و بهار در خوابگاهها جا دادی دوباره بهار سری دوم و هنوزم تو محوطه دانشگاه میچر خند و حقوق میگیرند
Iran, Islamic Republic of
اصلا مگه میشه it روز مزد شد جای به این مهمی 😳😳😳😳
Iran, Islamic Republic of
فکر کردم رانت و رانت بازی فقط دانشگاه علوم پزشکی کاربرد داره. کبنا فقط منتظرم ببینم دانشگاه علوم پزشکی میخواد سر من چی بیاره و رسانه ایش کنم. کبنا به خاطر روشنگریت سپاسگزارم.
حاجی
Iran, Islamic Republic of
تحقیق کنید که آقای ا/ با چه رزومه پژوهشی تبدیل وضعیت شده و از مربی به استادیاری تبدیل شده است!! یک دونه فعالیت پژوهشی ایشان نداشته است!! کجا مدرک دکتری گرفته اند!
اندی
Iran, Islamic Republic of
ضعيف ترین هیأت علمی دانشگاه به لحاظ پژوهشی اندرزیان معاون فرهنگی مستعفی بود!! هیچ دستاوردی این حوزه نداشت!!
ریاست
Iran, Islamic Republic of
بنظرم شما دیگه امتحان پس دادین و ان شاالله ریس جدید از گچساران می آید. صحبت هاشون هم انجام شده شما و امثال اندرزیان بروید و به گذشته تون فکر کنید
ريس
Iran, Islamic Republic of
نه دهدشتی نه بویراحمدی ریس دانشگاه فقط از گچساران و باشت
تاجی
Iran, Islamic Republic of
جناب تاجگردون نیروهای باسواد خوبی در دانشگاه ياسوج دارد و نمیدونم با این افراد صحبت شده یا نه برای ریاست دانشگاه. نیکداراصل، پوران فرد، اکبری، شکاری، هاشمی و ... شایستگی لازم برای ریاست دانشگاه را دارند و تاجگردون بایستی از این گزینه ها حمایت همه جانبه کند.
United States
مگه پورانفر رو کرمی قول معاونت نداده؟
Iran, Islamic Republic of
خخخخخخخخ
فرهنگی
Iran, Islamic Republic of
پيشنهاد میکنم تمامی افرادی که در مجموعه فرهنگی حاج آقا بودند حتی کارمند ساده هم تغیر داده شوند!! متاسفانه در دادن امتیاز فرهنگی به هیأت علمی اصولگرا و اصلاح طلب می‌کرد !!
دولت
Iran, Islamic Republic of
متاسفانه اینقدر دولت جديد ضعيف عمل کرد که مدیران و معاونان اصولگرای دانشگاه ياسوج سودای ماندن در سر دارن!!
مطلع
Iran, Islamic Republic of
دو نفر درپیام نور استان یکی در مارگون و دیگری در یاسوج به کار گرفته شدند چند روزقبل
هیات علمی
Iran, Islamic Republic of
دکتر کرمی باید زودتر برود.واقعا
Iran, Islamic Republic of
کلا چند سالی هست در یاسوج طایفه ای خاله خرزویی استخدام میشند هیچ نهادی پاسخگو نیست ،چون تمام نهادهای که رسیدگی میکنند ،فامیل خودشون را با پارتی بازی تو همین ادارات استخدام کردند
مطلع
Iran, Islamic Republic of
بزودی کرمی عزل و دکتر رمضانی جایگزین خواهد شد.
راستگو
Iran, Islamic Republic of
باز هم حرف های خلاف واقع جناب رئیس

این برادر و دوستان مدعی اش فکر نمی کنند قیامتی هم وجود دارد!؟

ساختار دانشگاه را به هم ریخت تا ...
Iran, Islamic Republic of
فاتحه استان را بخوان


عدالت مرده
عدالت رفته
آخرتی وجود ندارد
هر کی بهر خود هست و منافع خود
Iran, Islamic Republic of
در دانشگاه یاسوج
در دانشگاه علوم‌پزشکی
در دانشگاه علمی کاربردی
در دانشکاه پیام‌نور
هرکه تونسته از تهران ونوراباد ...
علی
Iran, Islamic Republic of
فرزند شما در ایران نیست؟ پس کجا تشریف دارن؟ بلاد کفر یعنی؟!!
جمع کنید این بساط را.
مناظره
Iran, Islamic Republic of
بعد از مناظره راغفر و خدابیامرز جمشید پژوهان بنظرم بهترین مناظره ای که میتونه شکل بگیره مناظره سیاه پور و شیخ اندرزیان در دانشگاه ياسوج است. در جلسات دانشگاهی هیات ریسه و هیات علمی این مهم هم زیاد تکرار میشه و سیاه پور همیشه دست برتر بوده است و تهاجمی نشان داده.
Iran, Islamic Republic of
بعد بگین حقتون را اصفهان خورده
سیستم خان و خان سالاری و طایفه ای یکی از عوامل اصلی عدم توسعه مناطق لر نشین بوده و هنوز هم هست
متاسفانه هر جا هم مدیریت یا مهاجرت میکنید سیستم منحوس قومیتگرایی و طایفه و باند بازی را با خود می اورید
مگر میشد در دانشگاهی چنین شایسته سالاری و احقاق حق رخ دهد
فخرالدیم
United States
ماشالله به قدرت . ۲۵ نفر آورده.
سیسخت
Iran, Islamic Republic of
خدایاتاکی؟دبسه🤣🤣😁😅
جلوی ایده‌ی خطرناک ضدملی و مروج حکومت آبی ملوک‌الطوایفی در احداث سد ماندگان را بگیرید

جلوی ایده‌ی خطرناک ضدملی و مروج حکومت آبی ملوک‌الطوایفی در احداث سد ماندگان را بگیرید

مهدی میرزایی - کارشناس آب و توسعه - در یادداشتی در روزنامه همدلی نوشت: برخی از تصمیمات ...
خروج از قبیله مغضوبان؛ حضور لاریجانی در صداوسیما چه معنایی دارد؟

خروج از قبیله مغضوبان؛ حضور لاریجانی در صداوسیما چه معنایی دارد؟

«سیمای لاریجانی خود را همچون کیهان شریعتمداری، نه رسانه‌ای پایبند به خواست‌ها و مطالبات ...
خشکسالی دشت‌های کهگیلویه وبویراحمد را می‌بلعد

خشکسالی دشت‌های کهگیلویه وبویراحمد را می‌بلعد

 کاهش نزولات آسمانی و برداشت بی‌رویه از سفره‌های آب زیرزمینی، زنگ خطر وقوع بحران در دشت‌های ...
1