جناب آقای لقمانی به عنوان مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هر روز در رسانهها مصاحبه میکند و از جریمه اصناف و برخورد با متخلفین با افتخار سخن میگوید. اینکه گرانی در جامعه وجود دارد و مردم ناراضی هستند جای شک و تردیدی وجود ندارد اما به عنوان یک فعال اجتماعی خواهشمندم تعزیرات در همین سایت خبری پاسخگوی مسائل مطرح شده در زیر ...
در روزهای اخیر مجدداً خبر تغییر استاندار در یک پیج شخصی که ادمین آن خود را خبرنگار مینامد و یک سایت نه چندان مطرح خبری محلی منتشر گردید و بیان شد که به نقل از منابع آگاه در وزارت کشور خبر منتشر شده است.
این کشور اگر در این چند سال از هر طرف دچار بحران است و هیچ کدام هم حل نمی شود، یکی از علل اساسی آن نبود ثروت است. این موقعیت یک وضعیت سرطانی است؛ موقعیتی که در آن گردش سرمایه زیادی وجود دارد (لذا تورم ایجاد می شود) اما ثروتی تولید نمی شود (رکود)؛ وضعیتی که “رکود تورمی” مینامندش. بنابراین میتوان گفت به عبارتی مشکل اساسی ...
منتظریان با زیر و بم و چم و خم و فراز و فرود مسائل کشور آشناست؛ چون او خود در بطن تحولات بوده و این حضورِ در میدان، به قدمت انقلاب است؛ حضور در سپاه و مشارکت پر رنگ در تأسیس این نهاد انقلابی، حضور در واحد اطلاعات سپاه، حضور در یگانهای اعزامی به مناطق عملیاتی و عملیاتهای مختلف هشت سال دفاع مقدس، شورای تأمین، شورای اداری،...
چندی پیش پای صحبتهای مدیرعامل یکی از کارخانههای مستقر در شهرک صنعتی گچساران نشستم و دلایل عدم فعالیت این واحد صنعتی را جویا شدم. در خلال توضیحاتایشان متوجه شدم با کمی پیگیری در خصوص گشایش اعتبارات و تسهیل موانع بانکی برایایشان، این واحد صنعتی میتواند فعالیت خود را مجدداً شروع نماید و به صورت میانگین ۵۰ نفر را به طور ...
در این دوره نه تنها ما شاهد افرایش دخالت سیاسیون در امورات آموزش و پرورش استان هستیم، بلکه عملکرد مدیرکل نشاندهنده چیرگی نگاه نمایندهمحور در سطوح مختلف این ادارهکل است.
ممکن است ایرادات بسیاری بر هاشمیپور وارد باشد ولی نباید فراموش کرد او با همین ویژگیهاست که یک دوره موفقیتآمیز در قرارگاه سازندگی وابسته به سپاه را پشت سر گذاشته است و یا یک دوره با رأی بالا مردم توانست انحصار قدرت در کهگیلویه را بشکند و نماینده مردم در مجلس شود.
تبدیل وضعیت کارکنان (ایثارگران و ...) نیروهای قراردادی، شرکتی، طرحی و تاسفبارتر کارکنان شرکت هایی که به نحوی از انحاء به دستگاههای اجرایی ارتباط کاری داشته اند از مصادیق بارز نادیده گرفتن اصل 28 قانون اساسی برای احراز مشاغل و مفاد 24، 53 و 54 و ... قانون مدیریت خدمات کشوری در شایسته سالاری، کوچک سازی دولت و کاهش هزینه ...
به وجدان خود رجوع کنید و اگر میدانید مرد این میدان نمیباشید و نمیتوانید مرهمی بر زخمهای مردم باشید و یا میخواهید به روش پیشینیان عمل کنید بهتر است میدان را خالی کنید تا شرمنده وجدان خود و چشمان این مردم نشوید.
آب و بحران هراسناک آب هم اینک فراتر از هر موضوعی به یک مسأله ملی و بینالمللی در ابعاد اقتصادی، استراتژیکی، امنیتی و حتی روانی تبدیل شده است. پرداختن به آب گرچه به مانند سایر حوزهها مستلزم تخصص و تجربه است، اما آب بخشی از زندگی و به عبارت معروفتر «مایه حیات» است و همه چیز و همه کس به طرقی با آن در مواجهه دائمی قرار دارند ...
جریان اصلاح طلبی، جریان جمهوری اسلامی بود. شکست آن یعنی شکست جمهوری اسلامی. پروژه اصلاح طلبی نزدیک به نیمی از تاریخ جمهوری اسلامی است؛ انکار آن انکار خود نظام است. در واقع پروژه اصلاح طلبی پروژه اصلاح نظام و احیای کارآمدی آن از درون نظام بود؛ اعلام شکست آن اصلاً برای کسی که مدعی دلسوزی است اصلاً خوشحالی ندارد.
بیایید با رأی مبارک خود در انتخابات پیش رو برای عبور از این بن بست تاریخی افرادی با تیپ فعال-مثبت گرایی چون جناب غلامرضا تاجگردون را انتخاب کنیم تا از رهگذر جلوس ایشان بر صندلی مبارک و تأثیرگذار مجلس شورای ملی، توسعه پایدار، آبادانی و پیشرفت را برای مُلک زرین و پر استعداد اما مظلوم و عقب مانده خود به ارمغان بیاوریم.
اگر می خواهید این مملکت به آشوب کشیده نشود. دست کم اگر می خواهید این مدت باقی مانده از عمر دولتتان را یک جورهایی سر کنید که خودتان کم تر آسیب ببینید، دست از وعده و وعید دادن بردارید. این آخری را هم دیگر تکرار نفرمایید. ما هم به روی خودمان نمی آوریم. انگاری چیزی از سر هیجان گفتید و رفتید.
معمولاً روزهای مهم سال را بر اساس اتفاقات مهمی که به وقوع پیوسته است، نامگذاری میکنند. این ارزشگذاریها پسندیده هست. چراکه همۀ ارکان جامعه را وادار به پذیرش این حقیقت میکنند که افراد، گروهها، جریانها و عوامل تعیین کنندۀیه اتفاق بزرگ، میتوانند دوباره هم تاریخسازی کنند. مثلاً قیام پانزده خرداد سال ۱۳۴۲، فقط برای ...
گفتوگوی یونس حاتمیپور، رئیس بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با رسانهها واکنشهای متعددی به دنبال داشت. یکی از مخاطبان متن زیر را برای این پایگاه خبری ارسال کرده که عیناً آن را میخوانید.
امروز دیگر در جهان پذیرفته شده که اگر حاکمان یک کشور حتی به آزادی، دموکراسی، کرامت انسان و... هم اعتقاد ندارند اما به توسعه می اندیشند باید رسانه های بامنزلتی داشته باشند. ببینید عربستان و قطر را. اینجا اما شوربختانه به دلیل فراهم نبودن زمینهها و پیش فرضها و در اولویت نبودن توسعه، همچنان کمیت توسعه می لنگد.
شریفی و شجاعت شریفی میتواند گمشدهی حوزه انتخابیه گچساران و باشت در میان حلقههای قدرت و ثروت باشد. هر چند مسیر حرکت شریفی مسیر سخت و دشواری خواهد بود که نیازمند همراهی و حمایت مردم است که اگر این مسیر به موفقیت ختم شود خیر و نتایج آن برای مردم و حوزه انتخابیه خواهد بود.
درد حسین«ع» نه تشنگی و نه قطعی آب بود چرا که قطعی آب یک تدبیر جنگی و تشنگی در کارزار یک اتفاق طبیعی است. درد وی سکوت در مقابل ظلم بود. آن امام بزرگوار ترس از کثرت دشمن و قلت یاران نداشت. شاید درد آن امام همام تطمیع و تسلیم [بخشی از مردم]، مصلحتاندیشی نه حقیقت طلبی، استبداد دینی، قداست گرایی و... بود.
از ابتدای انقلاب معمولاً هر وقت مقام معظم رهبری و یا روسای جمهو، مرحوم هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی، محمود احمدی نژاد، حسن روحانی و حتی معاون رئیس جمهور و یا وزیر به استان کهگیلویه و بویراحمد تشریف میآوردند مورد استقبال استاندار و نمایندگان مردم در مجلس خبرگان رهبری و حتی نمایندگان ادوار مجلس قرار میگرفتند.